Møt vårt pt team

Christine A. Iversen
Christine A. IversenPersonlig trener
Telefon : 91696139
Mail : christine@level.as

Som personlig trener er jeg opptatt av å ha kunden i fokus. Jeg vet at trening ikke alltid er like gøy for alle, og det tror jeg ikke er meningen at det alltid skal være heller. Men de aller fleste synes det er gøy å få fremgang og oppleve mestring når man har jobbet mot et mål, lært seg en ny øvelse som man mestrer, eller å endelig klare å få til teknikken på den ene øvelsen man har slitt med lenge – samtidig som man får mer overskudd og kanskje opplever hverdagen som litt enklere.

Jeg vil hjelpe deg med å tilpasse treningen din inn i DIN hverdag og timeplan, og legge opp treningene slik at vi sammen kan skape endringer som varer.

Kristian Bartnes
Kristian BartnesPersonlig trener
Telefon : 94 80 11 15

Kristian vil med sin bachelor i idrett, helse og ernæring bidra til økt motivasjon, kunnskap og allsidighet innenfor trening. Han er opptatt av at trening skal bidra til en funksjonell kropp og god helse slik at hverdagen skal bli best mulig for deg og dine mål.Med bakgrunn som håndballspiller og nåværende håndballtrener har han god erfaring med å trene mot ulike mål og gleder.Styrketrening, løp og langrenn er Kristians største interesseområder, men oppdaterer seg stadig på ny type trening og setter seg med glede inn i den type trening du måtte ønske.

Jeg har trent med Kristian i et år nå og er veldig fornøyd med at han alltid er forberedt med program og motiverer meg igjennom timen.
Jeg har ikke trent på mange år og har tidligere slitt ned rygg og knær, men Kristian har tatt hensyn til dette og tilpasset programmene til meg. Vi har jobbet mye med styrking av kjernemuskulaturen og problemene i rygg og knær har gradvis blitt bedre og bedre
Han møter meg alltid blid og positiv på en ekte måte. Jeg kan absolutt anbefale Kristian som dønn seriøs PT!
-Trygve Bjarkø
Jeg er veldig fornøyd med treningen sammen med Kristian. Han inspirer meg til å gi litt ekstra hver time og vi har det veldig gøy sammen. Siden vi startet har helsen min blitt mye bedre. Jeg har blitt sterkere, fått en bedre holdning og balansen har blitt mye bedre. Treningen er alltid lagt opp riktig ut fra mitt ståsted og han tilpasser alltid hvis det skulle være noe spesielt. Pluss at energien er på topp. Gleder meg fortsettelsen!
-Berit Nordahl Davidsen
Etter jeg begynte å trene med Kristian har jeg fått tydelige resultater både fysisk og psykisk. Jeg har blitt sterkere og lært meg å pushe meg selv utenfor komfortsonen og yter nå enda mer av treningen enn hva jeg gjorde tidligere.
Øvelsene er godt tilpasset mitt behov og er varierende slik at motivasjonen opprettholdes. Jeg blir alltid pushet gjennom øvelsene, selv de jeg ikke liker, men det gir ekstra mestringsfølelse i etterkant. Motivasjonen og gleden for trening har blitt større og jeg klarer nå å se verdien i treningen.
-Mari Fardal
Robert Homeleid
Robert HomeleidPersonlig trener
Telefon : 98 04 35 29

Robert er utdannet personlig trener gjennom S.A.F.E Education og har jobbet som PT i 6 år.
Han er genuint opptatt av trening og helse og har idrettsbakgrunn fra kampsport og fotball.
Robert kjennetegnes ved at han er faglig dyktig, rolig og engasjert. Han brenner litt ekstra for deg som starter på nytt eller ikke har trent noe særlig tidligere.
«Med riktig start og fornuftig progresjon skal målene nåes sammen!»
Med Robert som PT får du varierte og spennende treningsøkter!

Helene Haavang
Helene HaavangPersonlig trener
Telefon : 47 46 32 04
Mail: trenehelene@gmail.com

Helene har mange års erfaring som instruktør og har gjennom en årrekke jobbet med å motivere andre til helse og aktivitet. Hun er utdannet Personlig Trener, sykkelinstruktør og gruppetreningsinstruktør gjennom NIH. I kombinasjon med en rekke andre kurs som Skanetix – stor ball, olympiske løft og kettlebells. Her er du i trygge hender. En tøff, motiverende og kunnskapsrik instruktør. Helene er også sulten på egne utfordringer. Hun er aktiv selv i både løp, terrengsykkel og triatlon. Hun har også gått på ski over Grønnland! Rett og slett en friskus av ei dame!

«Å engasjere Helene som PT har vært min beste og mest riktige beslutning siste året!
Hun inspirerer, lager artige økter og bidrar til kontinuitet og treningsglede.»

«Engaging Helene as PT has been my best and most correct decision this past year!
She inspires, creates fun sessions and contributes to continuity and exercise enjoyment.»

Trine – Fornøyd kunde

«Det å trene med Helene har gitt meg utrolig mye. Jeg har blitt SÅ mye sterkere. Helene guider meg gjennom øvelsene og gir meg tydelig og god veiledning. Hun gir meg masse utfordringer. Utfordringer jeg ikke hadde trodd jeg skulle klare! Det å merke fremgangen er motiverende, og det gir meg en følelse av å mestre. Helene har fått meg til å ha tro på meg selv. »

Gunn Hege – Fornøyd kunde

«Helene har mye kunnskap og fra dag 1 satte hun en målrettet plan med delmål underveis. Slik ble treningen frem til Gaustatoppen tydelig og lett og følge. Helene var streng, men støttende og motiverende hele veien frem til toppen.»

Ole Peder Moe – Norseman deltager

«Helene har fokus på hva jeg trenger for å bli sterkere og raskere. Hun jobber med mitt individuelle behov og både heier og utfordre meg til å strekke meg lengre enn det jeg klarer alene»

-Og hun vekker meg når jeg har forsovet meg…

Katrine Ebbesen Rør – fornøyd kunde

Morten Leegard Dammen
Morten Leegard DammenPersonlig trener
Telefon : 93624447

Morten er meget kunnskapsrik og har flere års utdanning i både idrettsbiologi, kosthold, pedagogikk med fordypning i kroppsøving. Han er faglig sterk på både trening og ernæring. Trening med Morten bærer preg av god tilpasning, utvikling og resultater. Han har arbeidet som personlig trener og gruppeinstruktør i en rekke år, og kjennetegnes ved sitt engasjement, sin troverdighet og genuine interesse for deg og din utvikling. Morten er alltid på jakt etter ny og relevant kunnskap, noe som sikrer deg at du får det beste ut av øktene dine. Han leverer solide, kreative og spennende økter – alltid med et glimt i øyet!

Tuva

For meg har det å trene med PT handlet om å fokusere på det mentale aspektet ved trening, vel så mye som å få frem mitt fysiske potensiale. Jeg ønsket i utgangspunktet hjelp til å teste mitt potensiale for å bli sterk, da jeg ikke følte jeg hadde de riktige verktøyene jeg trengte for å gjøre dette på egenhånd.

Trening med PT har ikke bare gitt meg mer kunnskap om hvordan jeg bør trene for å nå de målene jeg ønsker, men kanskje enda viktigere gitt meg ny innsikt i hvordan min kropp fungerer, og ikke minst hvor viktig det mentale aspektet av trening er for å nå resultater.

Det viktigste verktøyet har vist seg å være trygghet. Først handlet dette om at jeg visste at det var noen der om jeg ikke klarte det, men etterhvert gjennom teknikk, repetisjoner samt økt mestringsfølelse utviklet det seg en annen trygghet – troen på at min kropp klarer det. Og det er verdt alt!

Elin Kathrine

Jeg bestemte meg for ca et år tilbake for å begynne å trene med PT, da jeg ønsket å bli sterkere fysisk på grunn av fremtidige operasjoner.
Når jeg ser tilbake på dette året, så har jeg fått mye mer. Ikke har jeg bare blitt sterkere fysisk men også mentalt. Jeg har blitt «pushet» langt utenfor min komfortsone, samt å gi det lille ekstra i hver øvelse.
Det er også varierte øvelser, lærer å utføre de riktig og som igjen er forebyggende for fremtiden. Selvsagt er det noen «hat» øvelser, men kommer igjennom de også som gir god mestringsfølelse.
Tilslutt og minst like viktig for meg er tillit og god kjemi med PT, det skaper åpenhet, forpliktelse og oppfølging på en annen måte – Takk MortenJ.

Amber Victoria

Personlig trener har for meg gjort store forandringer. Jeg har drevet meg styrketrening i mange år og har med tiden plukket opp erfaring, men man blir aldri «ferdig utlært». Det koster riktignok noe med PT, men hva man får igjen og hvor mye det er verdt kan ikke måles i kroner og øre. Det siste halvåret fant jeg meg selv i en «komfort sone», men etter at jeg startet med PT fikk jeg mer variasjon og kontinuitet i øktene, ble utfordret ut fra egne forutsetninger og nådde nye mål. Selv har jeg erfart at LEVEL tilbyr profesjonelle og kunnskapsrike personlige trenere.

Sølve Sundrehagen
Sølve SundrehagenPersonlig trener
Telefon : 46 83 56 55
Mail : jorn_solve@hotmail.com
Sølve er utdannet innen fysisk aktivitet og ernæring, er sertifisert personlig trener og har en rekke instruktørutdannelser.
Han er opptatt av at treningen skal være lystbetont, leken, effektiv og gi lyst til å komme tilbake. Med glimt-i-øyet-coaching, gjennomtenk programmering og øvelser som funker garanterer han deg en sterkere, raskere og friskere kropp som kan brukes til alt hverdagen byr på.
Sølve spesialiserer seg på styrke og kondisjonstrening for damer som vil komme i sitt livs form!