Morten Leegard Dammen
Morten Leegard DammenPersonlig trener
Telefon : 93624447

Morten er meget kunnskapsrik og har flere års utdanning i både idrettsbiologi, kosthold, pedagogikk med fordypning i kroppsøving. Han er faglig sterk på både trening og ernæring. Trening med Morten bærer preg av god tilpasning, utvikling og resultater. Han har arbeidet som personlig trener og gruppeinstruktør i en rekke år, og kjennetegnes ved sitt engasjement, sin troverdighet og genuine interesse for deg og din utvikling. Morten er alltid på jakt etter ny og relevant kunnskap, noe som sikrer deg at du får det beste ut av øktene dine. Han leverer solide, kreative og spennende økter – alltid med et glimt i øyet!

Tuva

For meg har det å trene med PT handlet om å fokusere på det mentale aspektet ved trening, vel så mye som å få frem mitt fysiske potensiale. Jeg ønsket i utgangspunktet hjelp til å teste mitt potensiale for å bli sterk, da jeg ikke følte jeg hadde de riktige verktøyene jeg trengte for å gjøre dette på egenhånd.

Trening med PT har ikke bare gitt meg mer kunnskap om hvordan jeg bør trene for å nå de målene jeg ønsker, men kanskje enda viktigere gitt meg ny innsikt i hvordan min kropp fungerer, og ikke minst hvor viktig det mentale aspektet av trening er for å nå resultater.

Det viktigste verktøyet har vist seg å være trygghet. Først handlet dette om at jeg visste at det var noen der om jeg ikke klarte det, men etterhvert gjennom teknikk, repetisjoner samt økt mestringsfølelse utviklet det seg en annen trygghet – troen på at min kropp klarer det. Og det er verdt alt!

Elin Kathrine

Jeg bestemte meg for ca et år tilbake for å begynne å trene med PT, da jeg ønsket å bli sterkere fysisk på grunn av fremtidige operasjoner.
Når jeg ser tilbake på dette året, så har jeg fått mye mer. Ikke har jeg bare blitt sterkere fysisk men også mentalt. Jeg har blitt «pushet» langt utenfor min komfortsone, samt å gi det lille ekstra i hver øvelse.
Det er også varierte øvelser, lærer å utføre de riktig og som igjen er forebyggende for fremtiden. Selvsagt er det noen «hat» øvelser, men kommer igjennom de også som gir god mestringsfølelse.
Tilslutt og minst like viktig for meg er tillit og god kjemi med PT, det skaper åpenhet, forpliktelse og oppfølging på en annen måte – Takk MortenJ.

Amber Victoria

Personlig trener har for meg gjort store forandringer. Jeg har drevet meg styrketrening i mange år og har med tiden plukket opp erfaring, men man blir aldri «ferdig utlært». Det koster riktignok noe med PT, men hva man får igjen og hvor mye det er verdt kan ikke måles i kroner og øre. Det siste halvåret fant jeg meg selv i en «komfort sone», men etter at jeg startet med PT fikk jeg mer variasjon og kontinuitet i øktene, ble utfordret ut fra egne forutsetninger og nådde nye mål. Selv har jeg erfart at LEVEL tilbyr profesjonelle og kunnskapsrike personlige trenere.

Robert Homeleid
Robert HomeleidPersonlig trener
Telefon : 98 04 35 29

Robert er utdannet personlig trener gjennom S.A.F.E Education og har jobbet som PT i 6 år.
Han er genuint opptatt av trening og helse og har idrettsbakgrunn fra kampsport og fotball.
Robert kjennetegnes ved at han er faglig dyktig, rolig og engasjert. Han brenner litt ekstra for deg som starter på nytt eller ikke har trent noe særlig tidligere.
«Med riktig start og fornuftig progresjon skal målene nåes sammen!»
Med Robert som PT får du varierte og spennende treningsøkter!

Helene Haavang
Helene HaavangPersonlig trener
Telefon : 47 46 32 04

Helene har mange års erfaring som instruktør og har gjennom en årrekke jobbet med å motivere andre til helse og aktivitet. Hun er utdannet Personlig Trener, sykkelinstruktør og gruppetreningsinstruktør gjennom NIH. I kombinasjon med en rekke andre kurs som Skanetix – stor ball, olympiske løft og kettlebells. Her er du i trygge hender. En tøff, motiverende og kunnskapsrik instruktør. Helene er også sulten på egne utfordringer. Hun er aktiv selv i både løp, terrengsykkel og triatlon. Hun har også gått på ski over Grønnland! Rett og slett en friskus av ei dame!

«Å engasjere Helene som PT har vært min beste og mest riktige beslutning siste året!
Hun inspirerer, lager artige økter og bidrar til kontinuitet og treningsglede.»

«Engaging Helene as PT has been my best and most correct decision this past year!
She inspires, creates fun sessions and contributes to continuity and exercise enjoyment.»

Trine – Fornøyd kunde

«Det å trene med Helene har gitt meg utrolig mye. Jeg har blitt SÅ mye sterkere. Helene guider meg gjennom øvelsene og gir meg tydelig og god veiledning. Hun gir meg masse utfordringer. Utfordringer jeg ikke hadde trodd jeg skulle klare! Det å merke fremgangen er motiverende, og det gir meg en følelse av å mestre. Helene har fått meg til å ha tro på meg selv. »

Gunn Hege – Fornøyd kunde

«Helene har mye kunnskap og fra dag 1 satte hun en målrettet plan med delmål underveis. Slik ble treningen frem til Gaustatoppen tydelig og lett og følge. Helene var streng, men støttende og motiverende hele veien frem til toppen.»

Ole Peder Moe – Norseman deltager

«Helene har fokus på hva jeg trenger for å bli sterkere og raskere. Hun jobber med mitt individuelle behov og både heier og utfordre meg til å strekke meg lengre enn det jeg klarer alene»

-Og hun vekker meg når jeg har forsovet meg…

Katrine Ebbesen Rør – fornøyd kunde

Ola Slotfeldt Hansen
Ola Slotfeldt HansenPersonlig trener
Telefon : 97185859

Det er viktig at vi husker våre naturlige funksjonelle bevegelser slik at vi kan være aktive og vitale på flere plan enten det det gjelder leken med barna eller haugen med ved som skal hogges. Derfor vil jeg utfordre deg på et bredt område slik at du kan stå rustet til enhver oppgave som krever sitt. Mine treningsmetoder preges av artige og effektive øvelser som engasjerer hele kroppen. Målet bør alltid være en allsidig, sterk og robust utgave av seg selv og med et kosthold som støtter disse egenskapene. Se på kostholdet som grobunnen til forandring. Ved å bruke de riktige byggesteinene vil du garantert oppnå resultatene du ønsker.

Jeg ønsker å finne en vei som passer til hver enkelt. Å tilpasse treningen er det viktigste jeg kan gjøre for at du raskest kan nå dine mål. Veien mot målet krever en god porsjon disiplin og tålmodighet, men da smaker også premien desto bedre!

Favoritt sitat

”What lies behind us and what lies ahead of us are tiny matters compared to what lies within us.”

-Thoreau

 Jobberfaring

  • Jobbet 5 år som PT og Club Manager i FitnessRoom AS.
  • Ansatt i 2,5 år på Elixia Sandvika som PT og instruktør.
  • Ledet PT og gruppetimer på Det Norske Veritas (DNV).

Utdanning og kurs

– Utdannet Naturguide, Norges Arktiske Universitet.

-Utdannet kostholdsveileder, Tunsberg Medisinske skole
– Sertifisert Personlig Trener, Norges Idrettshøyskole.
– Sertifisert Kostholdsveileder, Norges Idrettshøyskole.
– Autorisert Personlig Trener, Elixia Education.
– Autorisert Kettlebell/Girya instruktør, Elixia Education.
– Sertifisert Girya instruktør, International Union of Kettlebell Lifting (IUKL).
– Sertifisert CrossFit Level 1 Trainer.

Mariann Borgersen

«Min referanse: Iløpet av 3 måneder har Ola klart å motivere meg til å like trening, og å nå målet om å gå ned 12 kilo! Ola er faglig dyktig når det gjelder trening, helse og kosthold. Han ser den enkeltes utfordring og behov, lager treningsopplegg tilpasset den enkelte.
Ola er en god veileder, motivator, forståelsesfull og kunnskapsrik. Han har lang erfaring som PT og det merker man på trening. Ola har evne til å motivere underveis i treningen, og på en slik måte at det ikke virker mot sin hensikt. Kan anbefale Ola som personlig trener!»

Ellen Sømborg

«Min «historie/erfaring» med deg som trener er som følger:
Jeg møter en blid og sympatisk Ola – som kan sitt fag- og jeg blir tent fra først gang. Jeg har 2 mål.
1. Få tilpasset et treningsprogram som fungerer etter en kneoperasjon. Har nokså mye vondt.
2. Gå ned 5 kg i vekt – og bli der.
3 måneder senere hadde jeg nådd mine mål. 5 kg lettere og smertefritt kne!
I tillegg har jeg fått masse energi og et bedre liv!
OLA er superflink til å motivere – jeg gledet meg til hver trening – og fikk mange god tips om kosthold som virker. ENDELIG!
Jeg har lært masse – og nå trener jeg på egen hånd og NYTER DET!
TAKK OLA – DU HAR FORANDRET LIVET MITT!»

Jorunn Kildal

«Takk til Ola for en bedre hverdag! Jeg er blitt slankere og sterkere, fått fastere kropp og bedre kondisjon. Ola har med sine gode kunnskaper om trening og kosthold, og sin behagelige væremåte, inspirert meg på mine egne premisser og gjort treningen variert og morsom. Sammen har vi satt opp målsettinger som passer for meg individuelt og som jeg har mulighet til å gjennomføre i tillegg til jobb og familie. Ola har motivert meg og
pushet meg til gode resultater. Han er fleksibel og er aktivt engasjert i min utvikling. Dette trives jeg med og kan absolutt anbefale ham som personlig trener!»

Cathrine Norderhaug

«Tiden med deg var utolig
motiverende, ikke minst varierende. Jeg ble kjent med flere nye treningsformer og øvelser, som har hjulpet meg med treningen på egen hånd i ettertid. Du var flink til å motivere og fulgte godt opp hver eneste uke og fikk meg til å følge opp med egentrening til neste møte. Og
ikke minst, jeg gikk ned i vekt og har holdt meg der»

Andrew Stewart

«I began a 12 week training programme with Ola as my Personal Trainer (PT) in January this year and my target was to both lose weight and improve my overall condition. After carefully analysing my diet before starting the programme Ola also explained to me where I should change and where the improvements would be to help in the overall programme.
The training we did I found to be very well planned and varied and not at all sticking to a «standard» routine – I felt Ola had personalised the training to suit me very well. In addition, Ola was very encouraging and always maintained a very good sense of humour during our session. The result was beyond my expectation and by Easter I had reached my goal both in weight loss and improved condition. I am now into clothes that have long been lying in the back of the cupboard!!
I have since continued with Ola as my PT once a week to ensure I keep on top of the training. Ola has taught me an effective training routine that helps me maintain the targets we set and also develop an overall upper body strength that I have not had before. The prefect preparation for a summer vacation on the beach!
Ola is very knowledgable in his field and I would recommend him to anyone needing some guidance and assistance in their training».

Therese Øyane
Therese ØyanePersonlig trener
Telefon : 48 26 33 26

Therese har 14 års erfaring som instruktør. Utdannet Personlig Trener og Rehabiliterings Trener ved Afpt. Har også studert og jobbet med ernæring. Hun har vært aktiv innen innebandy og var med å representere Norge i VM. Therese har alltid vært aktiv og for noen år siden ble sommerferien en sykkeltur fra Oslo og ned til Italia. Therese mener at trening skal være gøy og dette er noe hun som PT ønsker å formidle videre til sine kunder.
– Kundens mål er mitt mål og sammen skal vi nå dem! – Therese-

Kristian Bartnes
Kristian BartnesPersonlig trener
Telefon : 94 80 11 15

Kristian vil med sin bachelor i idrett, helse og ernæring bidra til økt motivasjon, kunnskap og allsidighet innenfor trening. Han er opptatt av at trening skal bidra til en funksjonell kropp og god helse slik at hverdagen skal bli best mulig for deg og dine mål.Med bakgrunn som håndballspiller og nåværende håndballtrener har han god erfaring med å trene mot ulike mål og gleder.Styrketrening, løp og langrenn er Kristians største interesseområder, men oppdaterer seg stadig på ny type trening og setter seg med glede inn i den type trening du måtte ønske.

Silje Kristin Kampestuen
Silje Kristin KampestuenPersonlig trener/Livsstilsterapeut
Telefon : 92 63 69 21

Silje har en bachelor i livsstilsendring og folkehelse og er brennende opptatt av fysiologien, om helse og livsstil. – «Alt henger sammen», derfor tror Silje på en helhetlig tilnærming. For mange kan roten til dårlig livskvalitet handle om inaktivitet, ensidig og næringsfattig kosthold, samt stressfaktorer som overbelastning, lite søvn eller sykdom.
Livsstil – «Hvilken stil velger du på ditt liv? En livsstilsendring er så mye mer enn å gå ned i vekt, eller å bli slankere rundt magen. Jeg ønsker å forstå hvordan det står til på innsiden, både fysiologisk, mentalt og emosjonelt. Hvis vi skal ha det bra med oss selv og være tilfreds og lykkelige i livet handler det ofte om mye mer enn en enkelt diett eller kostplan, selv om dette kan være viktige faktorer i en prosess for å komme seg til målet». Velkommen til en prat!
Du kan også møte Silje på gruppetimer i sal og i bassenget, samt på trening- og livsstilskurs. Hun er sertifisert instruktør i Medisinsk Yoga, BodyArt, BodyBalance og BodyStep, og hun leverer alltid positive, milde og deilige timer med fokus på kropp og sinn.

Jeg har fått bedre søvn og økt livskvalitet gjennom gode verktøy og oppfølging av Silje. Kropp og sinn er styrket, og energien er allerede på vei oppover. Silje sin massasje med gode hender og helhetsfokus kan jeg anbefale på det sterkeste! Helt nydelig!

-Fornøyd kunde-

Silje er en fantastisk og inspirerende motivator som setter den totale helsa i fokus. Hun har lært meg at «vondter» ikke setter stopper for treningen, og er utrolig flink til å gjøre justeringer som tar hensyn til og samtidig styrker problemområdene. Anbefales!

-Fornøyd kunde-

Alltid en tommel opp fra Silje selv ved de minste fremskrittene. Hun har bidratt til stor treningsglede og opplevelse av mestringsfølelse hos meg! Silje er omtenksom, hun ser deg og følger garantert opp! Anbefaler virkelig Silje om du ønsker hjelp til å få en aktiv helse.

-Fornøyd kunde-